Pek-Snack

MCI d.o.o. | Distribucija & Logistika  /  Brendovi  /  Pek-Snack

Pek-Snack ltd. je jedna od najvećih pekarskih franšiza, koja svojim kupcima svaki dan nudi čitav niz svježih i ukusnih pekarskih proizvoda.

Kompanija proizvodi zamrznute pekarske proizvode od 1998 godine. Pek-Snack ltd. je prvobitno bio porodična firma registrovana u Mađarskoj, ali ga je 2015 godine preuzela finansijsko-investicijska grupa Oriens.

Proizvodnja Pek-Snack® proizvoda se odvija u automatiziranoj tvornici na 6000 m2, u skladu s uvjetima najstrožijih standarda Europske Unije (HACCP, ISO 22 000, ISO 50001, IFS).

Svježe, ukusno, raznovrsno – to je Pek-Snack. Možete računati na ukusne proizvode u svako doba dana i u svakoj prilici: na putu do škole, u kafeteriji ili tokom večere.

Slatki i slani pekarski proizvodi su vrhunske kvalitete, praktični i brzi, a zahvaljujući našoj Fit liniji proizvoda, mogu biti i dijelom balansirane ishrane. Proizvodi iz FitActive linije su takođe prikladni za sve koji žive aktivnim i zdravim životom

Jedina franšizna ponuda koja uključuje kompletno opremanje objekta, superioran i inovativan portfolio bez plaćanja franšizne naknade.

Iz ponude izdvajamo

Podjeli s prijateljima