Poduzeće MCI d.o.o. prisutno je na tržištu od 1992. godine. Primarna mu je djelatnost trgovina i zastupanje domaćih i inozemnih robnih marki, s posebnim naglaskom na distribucijsku ulogu na tržištu Bosne i Hercegovine. Tijekom svoga poslovanja, društvo MCI d. o. o. postalo je jednim od vodećih distributera u Bosni i Hercegovini, te je kao takvo snažan partner u različitim poslovnim kooperacijama.

Uz, primarno, distribucijsku ulogu na domaćem tržištu, MCI teži i internacionalizaciji poslovanja na regionalnom tržištu. Osim navedenih djelatnosti, MCI posjeduje i veledrogeriju, s kadrom osposobljenim za poslovanje s velefarmacijama na teritoriju BiH.

MCI d.o.o. danas zapošljava preko 350 radnika koji su strateški raspoređeni u četiri poslovne jedinice sa sjedištima u Sarajevu, Banja Luci, Širokom Brijegu i Živinicama. Svaka poslovna jedinica raspolaže sa suvremenim skladišnim prostorom koji je opremljen s pet vrsta temperaturnih režima. Kapacitet svih skladišta iznosi cca 25000 paletnih mjesta. Distributivno logistička organizacija raspolaže s modernim voznim parkom od preko 230 voznih jedinica s ciljem brze i kvalitetne opskrbe naših kupaca.

Distributivna mreža pokriva 7500 prodajnih mjesta, s tendencijom rasta svake godine.

Misija društva MCI d.o.o. je pružanje visokokvalitetnih distributivnih usluga i jačanje povjerenja klijenata i krajnjih potrošača.

Put ka ostvarenju svoga cilja da postane vodeći distributivni sustav na tržištu Bosne i Hercegovine, društvo MCI d.o.o. vidi u kvalificiranim i motiviranim zaposlenicima kao kralježnici ovoga poslovnog sustava.

Dodatne informacije o nama i prodajnom asortimanu možete zatražiti putem naših kontakt stranica.

Podjeli s prijateljima