Nestlé Nutrition

MCI d.o.o. | Distribucija & Logistika  /  Brendovi  /  Nestlé Nutrition
Nestle Nutrition

Sredinom 1860-ih Henri Nestlé, kvalificirani farmaceut, započeo je proučavati različite kombinacije kravljeg mlijeka, pšeničnog brašna i šećera, pokušavajući proširiti izbor prehrane za djecu koju majke koje nisu mogle dojiti.

Vrijednost novog proizvoda je ubrzo prepoznata te je u nekoliko godina Farine Lactée Nestlé plasiran na većinu europskih tržišta. Još tada, davne 1869. godine, u svojoj knjizi o Prehrani dojenčadi, Henri Nestlé ističe kako je majčino mlijeko najbolja hrana za svako dojenče i da svaka žena koja to može treba dojiti svoje dijete, a svoj novi proizvod smatrao je isključivo zamjenom kada je to potrebno.

Pomoću prehrambenih proizvoda temeljenih na znanstvenim dostignućima, Nestlé Nutrition pomaže poboljšanju kvalitete života, promiče zdravlje i brine o posebnim potrebama potrošača u svim aspektima života. Na taj način Nestlé Nutrition gradi jedinstvenu organizaciju temeljenu na najmodernijim dostignućima nutricionističke znanosti, uvodi novitete te povezuje područja farmacije i prehrambene industrije.

Iz ponude izdvajamo

Podjeli s prijateljima