Fruvita

MCI d.o.o. | Distribucija & Logistika  /  Brendovi  /  Fruvita

Fruvita – proizvodnja i prerada samo najkvalitetnijih plodova domaćeg voća iz smederevsko-gročanske regije. Očuvanje visokog nivoa kvaliteta Fruvita sprovodi u skladu sa međunarodnim standardima: HACCP, ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 i Fruvitinom internom Politikom sistema kvaliteta i sigunosti hrane.

Fruvita je osnovana 2003. godine, a danas  posjeduje dva moderna proizvodna pogona koja su locirana u najpoznatijem voćarskom kraju u Srbiji. Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji, Fruvita prerađuje uvijek svježe voće i pretvara ga u sokove visoke kvalitete.

Zdravstvena sigurnost Fruvitinih proizvoda se osigurava svakodnevnom  stručnom kontrolom gotovih proizvoda, sirovina, ambalaže i repromaterijala u internim fizičko-kemijskim i mikrobiološkim laboratorijima gdje se vrše analize prema planovima prijemnog, procesnog i završnog kontroliranja i ispitivanja.

Fruvita stalnim razvojem i inoviranjem proizvodnog programa izaziva tržište, a potrošačima nudi kvalitet koji je uvijek za korak ispred svih.  

Iz ponude izdvajamo

Podjeli s prijateljima